Poštovani,

S obzirom na situaciju u vezi sprječavanja širenja virusa COVID-19, od utorka, 16.studenog 2021.godine, ulaz u službene prostorije Marinskog komunalca d.o.o. biti će moguć ISKLJUČIVO UZ PREDOČENJE VAŽEĆE EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju, a sve temeljem Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od dana 12.11.2021. godine (Odluka o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova (Narodne novine broj 121/2021).

Osim na zaposlenike, Odluka se odnosi i na sve stranke koje dolaze u službene prostorije ili druge osobe koje dolaze po bilo kojoj osnovi.

Pozivamo sve naše korisnike da, kad je to moguće, poslove obavljaju putem e-maila ili telefonskim putem, a kada to nije moguće, obvezni su predočiti gore navedenu dokumentaciju.

Sve obavijesti vezane za razvijanje daljnje situacije, kao i obavijest o nastavku redovnog načina rada ureda Marinskog komunalca d.o.o. možete pratiti na službenoj web stranici Marinskog komunalca www.marinskikomunalac.hr .

Ovim putem Vas molimo za razumijevanje te za razumno postupanje prema izdanim upozorenjima HZJZ i Stožera civilne zaštite i spašavanja.

S poštovanjem,

Dragan Jakus, direktor

PRIVITAK – Odluka o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova (Narodne novine broj 121/2021)